Tajā naktī viņi vakariņoja pilī. Galdā tika likta uz atklātas uguns gatavota un ar citrona sulu pārlieta, karsta forele. Tur bija arī cepts mežakuilis, varens zvērs, kuru bija nogalinājuši mednieki, milzīgās karbonādes bija pārlietas ar viņu pašu spožajiem taukiem. Viņi dzēra saldo vasaras vīnu, kas iekrāsoja viņu lūpas koši sarkanas. Vēlāk kalpi atnesa šķīvjus ar ogām, smalkmaizītēm un citiem saldumiem, no kuriem katrs nākamais bija aizvien saldāks un sulīgāks.
Tāpat naktī kāds nogalināja karali, nu un viss tādā garā.
Brokastīs viņiem pasniedza apbrīnojamu ēdienu ar kraukšķīgu bekonu.
Jūlija S.: Autors sēž uz diētas?
Antoņina B.: Kāds tur karalis, ja ir karbonādes un viss pārējais?)
Olga S.: Laiks vakariņot!
Vlada M.: Kāpēc to karali vispār nogalināja? Ar šādu diētu viņš tāpat drīz vien būtu nobeidzies no holesterīna pārpalikumiem!
Anna G.: Nu ja, karbonādes, kas pārlietas ar mednieku taukiem...
Lara L.: Un katrs nākamais šķīvis arī aizvien saldāks un sulīgāks...
Jevgēņijs M.: Uh, kas par medniekiem, pārlej kuilīti ar saviem taukiem! Šķīvji arī laikam garšīgi...
Anastasija R.: Un atslēgvārdi: „gastroporno”, „valdonīgais holesterīns”, nu, un tā tālāk.
Marina T.: Anastasija – „no naida līdz kuņģa čūlai”... Viņa negribēja ēst, bet ķermenis viņu nodeva...))
Effa TK.: Kā es ienīstu, ka autori tukšās vietas tekstā aizpilda ar ēdienu un lupatām!(((
Jekaterina L.: Es vienīgā iedomājos, ka bekonu pagatavoja no nogalinātā karaļa?
Marina K.: „Rijamā fantāzija” ir visai populārs žanrs...)
Veronika G.: Kā gardēdi, mani visvairāk interesē, kādā mērcē tad to karali pasniedza? Vai bija vispirms iemarinēts? Vai bija dekorēts ar zaļumiem? Parasti jau ar bekonu kaut ko aptin pirms cepšanas, lai saglabātu sulīgumu. Acīmredzot monarham karbonādes nebija gājušas labumā... kaut kāds sauss patrāpījies...
Antoņina B.: Veronika, maz ticams, ka būtu paspējuši iemarinēt – nogalināja taču naktī, un jau no rīta pasniedza brokastīs. Gan jau vienkārši izcepa garšvielu mērcē, lai nomaskētu smaciņu...
Marina T.: Varbūt karali nogalināja tāpēc, ka viens pats aprija visu desertu?
Aspidistra B.: Pilnīgi Mārtina stilā. Tam arī patīk aprakstīt 777 ēdienus, vai ko tamlīdzīgu.